Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΠΕ Κρεστένων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για το σχολικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα υλοποιήσει δράσεις (προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες κ.λ.π) μαθητών και εκπαιδευτικών για τη χρονική περίοδο Σεπτεμβρίου 2017 – Αυγούστου 2018.

Για τη φιλοξενία (διαμονή, διατροφή) των συμμετεχόντων στις παραπάνω δράσεις για την περίοδο 01/09/2017 – 31/08/2018, προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο στην υποβολή προς το ΚΠΕ Κρεστένων οικονομικής προσφοράς με το ΦΠΑ. Η έναρξη υποβολής των προσφορών είναι η 15/09/2017 και η λήξη η 02/10/2017 στις 12:00 το μεσημέρι ακριβώς. Η προσφορά του κάθε ενδιαφερόμενου μπορεί να υποβληθεί είτε με κατάθεσή της στα γραφεία του Κ.Π.Ε. Κρεστένων, είτε με φαξ (2625022393), είτε με e-mail (kpe.krestenon@gmail.com). Σε περίπτωση συνεργασίας μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι η εξόφληση γίνεται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., συνήθως μέσα σε λίγους μήνες από την έκδοση σχετικού παραστατικού (τιμολογίου κλπ). Για τις νόμιμες κρατήσεις, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. θα σας αποστείλει την αντίστοιχη βεβαίωση για φορολογική χρήση στο τέλος του οικονομικού έτους.

Οι προσφορές σας πρέπει να αναφέρονται στα εξής (αναφέρουμε συγκεκριμένα είδη χωρίς να αποκλείονται ισότιμες εναλλακτικές λύσεις και συνδυασμοί):

1) ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (π.χ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΕ.

2) ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (π.χ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΕ.

Συγκεκριμένα:

2α) Πρωϊνό

2β) Δεκατιανό (ψωμί τύπου μπαγκετίνι, τυρί κίτρινο, μπιφτέκι, πατάτες, ντομάτα και ένα μπουκάλι νερό)

2γ) Ελαφρύ γεύμα ή δείπνο

Το μενού πρέπει να περιλαμβάνει ψωμί, σαλάτα, πίτα (π.χ τυρόπιτα, χορτόπιτα κλπ), κρεατικά (π.χ σουβλάκια, μπιφτέκια κλπ)

2δ) Γεύμα ή δείπνο

Το μενού πρέπει να περιλαμβάνει ψωμί, σαλάτα, τυρί φέτα, κυρίως πιάτο κρεατικών (π.χ. μπριζόλα, κοτόπουλο κ.λπ.), συνοδευτικά (π.χ. ζυμαρικό, ρύζι, πατάτες κ.λπ.), φρούτο ή γλυκό.

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κρεστένων

Πέτρος Γαβράς